Η Εταιρεια μας

Γνωριστε μας λιγο καλυτερα :)

Τα 20 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του internet μιλούν από μόνα τους για την εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Στοχεύουμε στη θεμελίωση μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία website με τον καλύτερο σχεδιασμό και τις κατάλληλες εφαρμογές.
Γνωρίζουμε καλά ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από αυτή των πελατών μας – γι’ αυτό η επιτυχία του website σας είναι προτεραιότητα για μας.
Υπηρεσίες
Ειδικευόμαστε στην κατασκευή website και eshop, στη φιλοξενία ιστοσελίδων (website hosting), την προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO), την ανάπτυξη εφαρμογών (web application development) και τη δημιουργία γραφικών για web και εκτύπωση (print).

Web Design + SEO

Σχεδιασμός website και eshop, ανάπτυξη εφαρμογών internet, μέσα από μια μεγάλη σειρά υπηρεσιών web και προγραμματισμού, προσαρμοσμένου στις ανάγκες κάθε είδους website, από μια απλή σελίδα έως πολυσύνθετες εφαρμογές για e-commerce και CMS.

Internet Marketing

Προώθηση και διαφήμιση στο internet και τα social Media με σκοπό την μεγιστοποίηση της παρουσίας του website σας στις μηχανές αναζήτησης και αύξηση της ποιοτικής επισκεψιμότητας του.

Print Design

Το τμήμα Print Design ειδικεύεται στη δημιουργία λογοτύπου & εταιρικής ταυτότητας, την έντυπη διαφήμιση και γραφιστικών υπηρεσιών που συνδυάζονται αρμονικά με την παρουσία σας στο internet.

Πελάτες

Ζητήστε προσφορά σήμερα!

Δημιουργία website με τον καλύτερο σχεδιασμό, προσωπική επαφή, ανταγωνιστικές τιμές, πραγματικά αποτελέσματα…
Ανακαλύψτε και εσείς τη διαφορά της Pixel Orange.